Leder du efter nye vinduer der har både kvalitet og design?

Når man skal have nye vinduer, kræver det ofte at de lever op til en masse kvalitetskrav, men samtidig heller ikke går på kompromis med det ønskede design. Hvis du leder efter netop sådan en type vinduer, kan det rigtige valg for dig være hårdtræsvinduer.

 

Hvad er hårdtræsvinduer?

Hårdtræsvinduer er en type vinduer, som er designet ud fra forskellige hårdtræsorter. Her vil der ofte være benyttet sorter som mahogni eller eg, som vil være fældet efter miljøgodkendte produktionsmetoder og derfor være certificeret træ. Hårdtræsvinduer af mahogni er et godt valg, hvis man gerne vil tænke på holdbarheden. Denne type har nemlig et stort indhold af naturlige olier, som derved resulterer i en betydelige længere holdbarhed. Herudover vil der også kunne vælges eg, som er et godt valg hvis man ønsker hårdtræsvinduer med en høj finish. Egetræ er nemlig et meget modstandsdygtig, tungt og formstabilt materiale. Begge typer af hårdtræsvinduer vil kunne give dig vinduer som matcher din bolig og du derved ikke skal gå på kompromis med designet.

 

Design dine egne hårdtræsvinduer

Fordelen ved at vælge hårdtrævinduer, når du skal have nye vinduer, er at du let selv kan være med til at designe dem. Dette betyder at du selv kan være med indover når der skal vælges stilart og træfarve, samt at du kan vælge det tilbehør til dine nye vinduer, som bedst matcher dine behov. På den måde får du altså vinduer som lever op til de mange høje krav om helårsvinduer, uden du skal gå på kompromis med design, kvalitet eller funktionalitet.

 

Du skal vælge hårdtræsvinduer til din helårsbolig, hvis du ønsker nogle kvalitetsstærke og funktionelle vinduer, som lever op til de høje krav, samtidig med at du kan være med til at designe dem, så de bedst matcher din personlige smag og komplimenterer din bolig.