Sådan gør du boligen mere attraktiv

Boligmarkedet boomer. Og det kan enten give anledning til at blive i eget hus og gøre det endnu flottere eller søge mod nye adresser. I dette indlæg vil vi dog se på, hvordan du kan gøre dit eget hjem flottere – samtidig med at det bliver mere attraktivt for fremtidige købere.

Store afslappede rum

Det er ikke bare vigtigt for husets beboere, men også fremtidige købere, at man kan se sig selv bo i huset. Det kræver naturligvis, at rummene er egnede til det. Rum kan manipuleres, så de fremstår på en ønsket måde. En af de klassiske metoder, der bruges hertil, er ved at anvende lyse farver på væggene og sørge for godt lysindfald. De oplyste rum i ofte hvide nuancer fremstår ganske enkelt fysisk større og mere fulde af muligheder for at nyde livet deri.

Men det er ikke kun væggene, der sætter dagsorden for et rum. Også gulve og lofter er vigtige! Mange er derfor gået væk fra de klassiske gulvtæpper og mere over i designgulve. Her er looket ofte mere a la de rå New York lejligheder eller klassisk skandinavisk minimalisme. Se mere på Epoxy Design & Industri for inspiration.

Loftet holdes ofte i samme nuance som væggene, men man kan også anvende lyst træ, hvis man vil arbejde med små kontraster.  

Nyt tagværk

Taget spiller en kæmpe rolle for huset. Ikke bare i forhold til at holde boligen tør, når vejret raser udenfor, men også i forhold til, hvordan man oplever huset. Et velholdt eller helt nyt tag får huset til at fremstå ungt og godt vedligeholdt. Det er et kæmpe plus i enhver købers bog – eller hos dig, der ser huset på daglig basis.

Isolering

Energiklassen spiller i dag også en kæmpe rolle for hjemmets salgspris. Men så sandelig også for de udgifter man har, mens man er bosiddende i boligen! Derfor kan det altid svare sig at få isoleret huset, hvis det har en lav energiklasse.  Ud over det økonomiske incitament, så kan det også lukke af for kuldebroer, klamme vægge eller kolde gulve, hvis dette er en udfordring i hjemmet.