Hvorfor kaffebreve bliver din go-to løsning i hjemmet og på farten

Med Danmark i top-5 over de lande med det højeste kaffeforbrug, så er det sikkert at sige at vi holder meget af kaffe. Du kan se nedenstående listen over vores yndlings kaffeformer som vi nyder.

Hvad drikker vi mest af?

Nedenfor ses oversigt over danskerne forbrug fordelt på kaffetype:

  • Filterkaffe: 62%
  • Instant/pulverkaffe: 20%
  • Stempelkaffe: 8%
  • Kaffepods: 3%
  • Espresso/espressobaseret: 3%
  • Ingen kaffe i hjemmet: 2%
  • Cappuccino breve: 2%

Med en klar førsteplads for filterkaffe, så åbner det døren for et nyt produkt, som brygges på næsten samme måde som filterkaffe, smager i den samme retning, men bare er meget nemmere at lave.

Vi taler selvfølgelig om kaffebreve, som kan brygges lige så let som en kop te. Med kaffen fanget bag en filterpose i single-serve størrelse (10 grams poser), så kan du lave en kop til dig selv ved bare at tilføje varmt vand til posen.

Det giver en række fordele, som f.eks. at holdbarheden er længere, da du kun åbner en pose ad gangen, og du så minimere risikoen for at din kaffe bliver for gammel. Det giver dig yderligere, en bedre smag over længere tid, netop fordi holdbarheden er længere og hver kop du laver åbnes på ny og frigiver alle aromaerne og smagstonerne den dag du åbner.

Kaffebreve er nyt på det danske marked og kan derfor ikke findes alle steder desværre. Dog kan du gå ind på newdaycoffee.dk og finde 5 forskellige kaffeblends, som alle kommer i deres kaffebreve.

Tjek det ud her

Fordi det også er single-serve format og du kun kan nøjes med at lave en kop ad gange, så er det også perfekt egnet til at tage med på farten, hvis du rejser nogle steder hen og du vil være sikker på at kunne få en god kop kaffe hvor end du er.