Nye gardiner til boligen uden bekymringer

Når man flytter et nyt sted hen er det ofte forbundet med nye ting. En af de ting der næsten altid skal fornyes er gardiner. Det kan være de er gamle og slidste dem der hænger i forvejen, det kan være den tidligere ejer har taget dem med el. det kan være de bare ikke lige er dig.

At skulle bestille og installere nye gardiner kan være noget af en hovedpine. Det er noget man gerne vil have gjort her og nu, da det for de fleste føles som et must at skulle kunne trække gardinet for. Men det er ikke bare dyrt at få nye gardiner efter mål, det er også besværligt.

Gardinbussen måler, levere og monterer

Din redning er at bestille en gardinbus der sender en mand ud til at lave alle mål på alle dine vinduer, eller dem du ønsker nye gardiner til, og derefter giver dig et skræddersyet tibud på skræddersyet gardiner inkl. levering og montering.

Det er helt gratis at få besøg af gardinbussen, og der er altså ikke nogen forpligtelser til at købe, hvis ikke det lever op til dine forventninger.

Grunden til det er så nemt at få nye gardiner med gardinbussen, er at det hele bliver klaret i dit hjem og du skal ikke ud i butikker snakke i telefon, selv til at måle op osv. det bliver klaret af professionelle det hele.

Sådan bestiller du en gardinbus

Selv bestillingen af gardinbussen er også nem, processen består bare af disse tre trin:

  1. Find en gardinbus, hvilket du eksempelvis kan gøre her.
  2. Gå til gardinbussens hjemmeside og indtast hvor mange vinduer du ca. skal have gardiner til.
  3. Vælg din en ledig tid i gardinbussens kalender.

Det er næsten nemmere end at tælle til tre, og med de gode anmeldelser der er af de eksisterende gardinbusser, så kan du næsten også være sikker på et tilfredstillende resultat, til en god pris og uden bekymringer.