Ophængning af dit tørrestativ – en guide

Et tørrestativ er en nyttig og praktisk opfindelse, især hvis du ikke har plads til et stort stativ eller hvis du gerne vil have det ud af vejen. Men hvordan ophænger man et sådant stativ, og hvilke overvejelser skal man gøre sig? Få svaret her.

Der er flere måder, du kan ophænge dit tørrestativ på.

En af mulighederne er at bruge Væghængt Tørrestativ med stativets egne beslag. De fleste stater har i dag en forberedt borehulleserie, så monteringen er let og enkel. Forbered hullerne ifølge producentens anvisninger og skru beslagene fast. Sæt derefter tørrestativet i beslagene og skru det godt fast.

Tilbehøret kan bruges til at montere stativet enten vandret eller lodret. Med de justerbare kroge kan du nemlig selv bestemme, hvor meget plads der skal være mellem de enkelte rækker med klemmer eller bøjler. Hvis pladsforholdene tillader det, kan der sågar opsættes to tilstødende store stater side om side. På den måde får man dobbelt så meget tørtumbret plads på ét areal – perfekt til familien eller dig, der har mange vasketure i løbet af ugen.

En anden mulighed for at ophænge dit tørrestativ er på en havelåge eller et hegn. De fleste stater har medfølgende beslag, der gør det nemt at sætte stativet op på denne måde

Bore et par huller i havelågen/hegnet, sæt de medfølgende beslag fast og skru tørrestativet på plads. Juster krogene, så stativets rækker får den ønskede afstand til hinanden.

Konklusion

Med Væghængende Tørrestativ behøver du ikke engang at bruge masser af plads for at få dine ting ordnet og pakket hurtigt ind i tasken igen.Stativene kan nemlig monteres direkte på væggen – medstativene følger med i pakken. Monteringen foregår hurtigt med en boremaskine – blot bore hullerne op iflg. producentens anvisninger, skru beslagene fast på væggen med de medfølgende skruer og sæt derefter stativet i beslagene – herefter skrues stativet godt fast på væggen