Boligindretning er populært

Boligindretningen har i nyere tid fået mere og mere fokus i Danmark, selvom dansk møbeldesign

i mange årtier har været stærkt repræsenteret på den internationale scene. Den store interesse er ikke blevet mindre af TV-programmer såsom nybyggerne, hvor fire par skal bygge og indrette alle husets rum, og konkurrerer om at vinde huset. Vi danskere er med andre ord vilde med indretning, og det gælder alt fra maling, DIY-projekter og udvælgelse af de helt rigtige møbler.

Udbuddet af møbler er utrolig højt – det gælder både nye og brugte møbler, der ofte kombineres i det moderne danske hjem. Det kan give et andet liv i hjemmet, når nye og antikke møbler kombineres. Uanset om du er til nye, brugte eller antikke møbler, så kan vi sikkert godt blive enige om, at spisebordet er et af de mest centrale møbler i hjemmet. Det er ofte det centrale samlingssted for alle husets medlemmer flere gange om dagen, og fylder ofte en del i stue eller køkkenet. Derfor går mange også op i, at spisebordet ser godt ud, er praktisk at rengøre og er robust.

Vælg det rette spisebord

Når du vælger spisebord, er der flere ting du skal være opmærksom på. For det første skal du naturligvis overveje, hvor meget du er villig til at betale for et nyt spisebord. Der findes nemlig spiseborde og langborde i mange forskellige prisklasser. Du skal også overveje om det skal være et plankebord eller et mere fleksibelt spisebord med plader, der gør det muligt at inviterer flere spisende gæster omkring bordet, uden at det fylder mere til hverdag. Det kan også være en fordel at overveje hvilken bordplade bordet skal have. Skal det f.eks. være en laminatbordplade, der er let at rengøre, så kan Livin.dk’s langbord måske være noget for dig. Her kan du både vælge mellem sort- og hvidlaminat til bordpladen, imens kant- og understel fås i både bøge- og egetræ. Du kan naturligvis også vælge bordpladen i rent træ.

Det omtalte langbord kan indeholde op til seks tillægsplader, og opbevare to i et magasin under bordpladen. I fuld længde kan bordet blive over fem meter langt, hvilket gøre det muligt at have 20 spisende gæster. Vil du have matchende spisestuestol til bordet kan du klikke her.

Du kan se endnu flere møbler på Livin.dk.