Hvil ud i dit hjem

Efter en lang dag eller arbejdsuge, så har du brug for at hvile dig og komme til kræfter i dit hjem. Hjemmet er der, hvor du oplader batterierne, og får mod på endnu en gang at påtage dig svære arbejdsopgaver, konfliktfyldte situationer og andre ting, der sætter din tålmodighed på prøve. Roen fra dit hjem er alfa og omega for et afbalanceret og harmonisk liv, og derfor er det min anbefaling til dig, at prioritere det så vidt muligt.

Pust liv i dine vægge

Dit hjem er defineret ved dine vægge, i samkvem med gulv, loft og interiør. Men væggene bliver ofte overset, forbigået og passeret. Med deres typisk hvide flade, så glemmer vi dem, og tager dem for givet. Deres baggrundsfarve ser vi ikke længere, og i stedet fokuserer vi på de ting, vi placerer i mellem væggene. Vi bør dog starte en opfriskning af hjemmet, med en opfriskning af væggene. Få malet væggene af en maler, og du vil se en enorm forskel. Det skønne ved denne proces er også, at du så tvinges til at tømme dine rum. Ud med sagerne, og vent så med at sætte dem ukritisk tilbage, når malingen er tørret. 

Minimalisme

Måske havde du for mange ting? Måske er det faktisk meget rarere, med et minimalistisk interiør, på baggrunden af de nymalede vægge. Det er en gave at få, en sådan chance for at rydde ud i sagerne. Det er ofte disse mange småting, der forstyrrer vores blik og vores behov for visuel ro. De nymalede vægge er ikke bare afslappende i sig selv, de er altså også anledningen til at stille spørgsmål ved hele din indretning. Find en professionel maler, og glæd dig over hvor flot det bliver, når en faglært maler. Det er en ren fornøjelse at se.